Wanden

Met een wand van B Home living creëert u binnen no-time nieuwe woonvormen. Door het origineel gebruik van materialen en uitdagende combinaties ontstaat er in korte tijd een stijlvolle ruimte met een sterk persoonlijk karakter. Authentiek en natuurlijk met zachte structuren, strakke lijnen of spannende vormen.

Ontdek in onze showroom het effect van de verschillende materialen, beleef de sfeer, voel de warmte en wordt geïnspireerd door oneindig veel mogelijkheden die er in de markt beschikbaar zijn. Elk afzonderlijk materiaal met zijn eigen voordelen en toepassingsmogelijkheden. 

Plafonds

Met de juiste keuze in plafondafwerking brengt u in elke woonruimte een eigen sfeer en stijl. Met een breed assortiment aan mogelijkheden bieden wij alle denkbare oplossingen voor uw wensen.

Of het nu gaat om een plafond met vochtbestendige eigenschappen, een plafond met uitstekende akoestische waarden of een afwerking in natuurlijke materialen. Ook voor projectmatige plafondinrichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Welke akoestische eisen er ook aan uw wand of plafond gesteld worden, B Home living adviseert u over oplossingen die aansluiten bij uw wensen. Door de oorsprong bij Brentjens kan B Home living bouwen op tientallen jaren aan ervaring en kennis over wand- en plafondoplossingen. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van mogelijkheden waardoor u gegarandeerd de juiste keuze maakt.