Vacature: Timmerman

Wie zijn wij?
B Home living vindt zijn oorsprong bij Brentjens, al meer dan een halve eeuw een bekende naam in de bouwwereld. Door de jarenlange ervaring, het gevoel voor smaak en sfeer gecombineerd met de vraag uit de markt introduceren wij met trots het unieke interieurconcept B Home living.
Een interieur van B Home living is niet zomaar een interieur, maar een stukje maatwerk waarbij het begrip ‘persoonlijke beleving’ centraal staat.
Bij B Home living werkt een hecht team specialisten vol passie aan uitdagende en bijzondere projecten. Door continue groei zijn wij op zoek naar een Allround Timmerman. 
Kom jij ons team, ambities en projecten versterken?

De Functie
Als Allround Timmerman bij B Home living kom je terecht in een wereld waar topkwaliteit, nauwkeurigheid en perfectie hoog in het vaandel staan. 
Je krijgt de kans om onze hoogstaande projecten tot realiteit te vormen. Je gaat werken in een team met meerdere specialisten en werkt in teamverband of zelfstandig op de locaties van onze klanten.

Heb jij het in je?
- Je hebt een afgeronde opleiding in interieurbouw / houtbewerking;
- Liefs ervaring in een soortgelijke functie;
- Je werkt nauwkeurig, precies en hebt gevoel voor detail;
- Je bent een teamplayer maar ook kundig om zelfstandig te functioneren;

Het aanbod
Je krijgt de kans om deel uit te maken van een toonaangevend familiebedrijf, in een hecht team vol uitdaging en diversiteit. We bieden een fijne werkomgeving waar ruimte en aandacht is voor ontwikkeling en vooruitgang met een vast dienstverband in het vooruitzicht.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV via de email: roermond@bhomeliving.nl.
Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid Brentjens via +31 (0) 475 21 30 00.

 

Raak geïnspireerd

door de laatste trends en hoogwaardige materialen voor onder andere wanden, vloeren, plafonds, kasten, deuren, stoffering en raamdecoratie. Maar ook waar akoestiek een rol speelt bieden wij innovatieve oplossingen.

Download de brochure

Betaalbare luxe

1500 m2 Pure inspiratie

Over smaak valt niet te twisten. Juist om die reden is het B Home living assortiment zo compleet. Altijd een interieur dat aansluit bij uw wensen. Maak indruk met de keuze voor luxe stijldeuren en creëer een sfeervolle basis uit onze programma's in plafond-, wand- en vloerafwerking. Optimaal wooncomfort bereikt u door het gebruik van onze maatwerk kastsystemen. 

Ervaar de meerwaarde

Exclusief tot in detail

Uw interieur komt tot leven

Zorgvuldig gekozen accenten bepalen het eindresultaat. Speel met licht door het gebruik van stijlvolle raamdecoratie en creëer een unieke sfeer met de juiste verlichting. Met B Home living brengt u warmte in uw interieur. Het comfortabele gevoel van een tapijt, fraaie gordijnen of perfect geplaatste accessoires. Specialist in akoestische oplossingen op maat gemaakt voor u.

Altijd het juiste adres

De nieuwste trends

Hoogwaardige materialen

Uw interieur is niet zomaar een interieur, maar een stukje maatwerk waarbij uw persoonlijke beleving centraal staat. Ervaar hoe B Home living u kan inspireren tot bouwen op topniveau. Wij informeren u graag over de laatste trends, innovatieve producten en hoogwaardige materialen. Van bewezen klassiekers tot en met modern design bij B Home living beleeft u het allemaal.

Beleef het allemaal

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!