Over B Home living

B Home living vindt zijn oorsprong bij Brentjens, al meer dan een halve eeuw een bekende naam in de bouwwereld. Door de jarenlange ervaring, het gevoel voor smaak en sfeer gecombineerd met de vraag uit de markt introduceren wij met trots het unieke interieurconcept B Home living.

Een interieur van B Home living is niet zomaar een interieur, maar een stukje maatwerk waarbij het begrip ‘persoonlijke beleving’ centraal staat.

Proef, zie, voel en beleef B Home living in onze showroom te Roermond en Gronsveld. Hier bieden onze interieurspecialisten advies en uitleg over de uitgebreide mogelijkheden van het B Home living assortiment.

Raak geïnspireerd door de laatste trends en hoogwaardige materialen voor onder andere wanden, vloeren, plafonds, kasten, deuren, stoffering en raamdecoratie. Maar ook waar akoestiek een rol speelt bieden wij innovatieve oplossingen.

Om zeker te zijn van een goed advies willen we u vragen een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat u goed geholpen wordt.

Of het nu particulier of zakelijk is, laat u door ons vrijblijvend informeren onder het genot van een kopje koffie. U bent van harte welkom!

 

 

Raak geïnspireerd

door de laatste trends en hoogwaardige materialen voor onder andere wanden, vloeren, plafonds, kasten, deuren, stoffering en raamdecoratie. Maar ook waar akoestiek een rol speelt bieden wij innovatieve oplossingen.

Download de brochure

Betaalbare luxe

1500 m2 Pure inspiratie

Over smaak valt niet te twisten. Juist om die reden is het B Home living assortiment zo compleet. Altijd een interieur dat aansluit bij uw wensen. Maak indruk met de keuze voor luxe stijldeuren en creëer een sfeervolle basis uit onze programma's in plafond-, wand- en vloerafwerking. Optimaal wooncomfort bereikt u door het gebruik van onze maatwerk kastsystemen. 

Ervaar de meerwaarde

Exclusief tot in detail

Uw interieur komt tot leven

Zorgvuldig gekozen accenten bepalen het eindresultaat. Speel met licht door het gebruik van stijlvolle raamdecoratie en creëer een unieke sfeer met de juiste verlichting. Met B Home living brengt u warmte in uw interieur. Het comfortabele gevoel van een tapijt, fraaie gordijnen of perfect geplaatste accessoires. Specialist in akoestische oplossingen op maat gemaakt voor u.

Altijd het juiste adres

De nieuwste trends

Hoogwaardige materialen

Uw interieur is niet zomaar een interieur, maar een stukje maatwerk waarbij uw persoonlijke beleving centraal staat. Ervaar hoe B Home living u kan inspireren tot bouwen op topniveau. Wij informeren u graag over de laatste trends, innovatieve producten en hoogwaardige materialen. Van bewezen klassiekers tot en met modern design bij B Home living beleeft u het allemaal.

Beleef het allemaal

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!