Terug

Vacature: Zelfstandig verkoopmedewerker - deuren, hang- & sluitwerk

VACATURE: Zelfstandig verkoopmedewerker en adviseur bij B Home living

Gespecialiseerd in deuren, hang- & sluitwerk                

Fulltime (40u p.w.) van dinsdag t/m zaterdag

Locatie: Roermond

Voor de vestiging van B Home living in Roermond zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een ervaren verkoper. Als zelfstandig verkoper ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van en kundig advies geven aan onze klanten. Je komt te werken in een klein en gezellig team binnen een familiebedrijf en, net als je collega’s, ga je voor de beste service. Niet omdat wij dat van je vragen, maar omdat jij je geen andere werkwijze kunt voorstellen.

Even voorstellen

B Home living heeft twee vestigingen, in Roermond en in Gronsveld. Professionals en particulieren kunnen daar terecht voor alles op interieurgebied: vloeren, wand- en plafondoplossingen, gordijnen, sfeervolle raamdecoratie, kasten, deuren, verlichting, haarden, domotica en akoestische oplossingen. Onze oorsprong ligt bij Brentjens bouwmaterialen en afbouwsystemen, al meer dan een halve eeuw een bekende naam in de bouwwereld. Wij bieden onze medewerkers goede primaire en secundaire voorwaarden en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Over jou
In de functie van verkoopspecialist geef je zelfstandig advies aan onze klanten met name op het gebied van deuren, maatkasten en vloeren. Je maakt offertes, verkoopt producten en bent verantwoordelijk voor bestellingen én de aftersales. 

Waar wij waarde aan hechten

Wij zoeken een collega die minimaal op mbo werk- en/of denkniveau kan bijdragen aan de verdere groei van B Home living. Wij geloven dat voldoende ervaring in een vergelijkbare functie onmisbaar is om onze klanten de beste service te kunnen bieden.

Verder..

.. heb je een klantgerichte houding en commercieel inzicht

.. heb je goede kennis van computersystemen

.. ben je in het bezit van rijbewijs B

.. kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse taal

.. ben je accuraat, initiatiefrijk en stressbestendig

.. heb je affiniteit met gordijnen, raamdecoratie, vloeren en kasten

.. ben je flexibel ingesteld

En tenslotte heb je tevens een flexibele houding ten opzichte van je werktijden.

Interesse of meer informatie?
Wij komen graag met je in contact! Stuur je motivatiebrief en cv o.v.v. vacature verkoopmedewerker naar roermond@bhomeliving.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

 

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.