Stucacoustic

Voor elke ruimte geschikt. In vele varianten. Met een veelzijdig product als Stucacoustic zijn de mogelijkheden enorm. Bovendien biedt het product meer dan alleen een op maat afgestemde akoestiek.

 

Galm. rumoer, echo. Te veel geluid is niet prettig. Dankzij een zeer hoge geluidsabsorptie zorgt Stucacoustic ervoor dat geluid u niet meer hindert dan nodig is. Met de juiste akoestiek en rust als resultaat.

Een optimale beleving van uw film, muziek en andere audio ontstaan met Stucacoustic; of het nu gaat om uw woonkamer, keuken, hal of slaapkamer.

Bovendien zorgt de hoge vochtbestendigheid ervoor dat het plafond ook voor een badkamer en zwembad een prima optie is. Stucacoustic brengt in elke ruimte van uw woning het juiste geluid!

Stucacoustic combineert een strak design met een warme uitstraling. Dankzij het ontbreken van naden komt het plafond in vrijwel elke omgeving tot z’n recht. Of u nu kiest voor een gladde of korrelige structuur. Oppervlakte, kleur of structuur speelt geen rol. U kiest dus echt voor het plafond dat bij u past.

Het toepassen van Stucacoustic betekent een minimale verlaging van het plafond. Dat maakt Stucacoustic geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Verlichting en installaties gaan samen met Stucacoustic volledig op in het nieuwe geheel.

De basis van Stucacoustic bestaat uit mineraalplaten en zijn biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de platen zeer brandveilig en voldoen ze aan de laatste Europese normen op het gebied van brandveiligheid.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.