Maëstro

"Op weg naar een nieuwe wooncultuur. Het nieuwe samenhorigheidsgevoel. Happy together"

We beleven turbulente, uitdagende tijden. Vaste waarden worden grondig door elkaar geschud en oude zekerheden komen op de helling te staan. Dit heeft ook zijn invloed op hoe we leven, hoe we wonen en hoe we onze woning aankleden.

Als reactie op dit alles gaan verschillende generaties langer onder één dak wonen. Niet de overconsumptie telt, maar de intensiteit van onze persoonlijke keuzes. Thuis veilig en gezellig samenzijn met onze geliefden, together but apart, wordt een belangrijke trend. Genieten, beleving, eenvoud en 'alles-wat-trager' winnen veld. Zelf klussen en renoveren zijn weer in.

Bij Maëstro vertalen ze deze veranderingen in wand- en plafondpanelen die perfect aansluiten bij de nieuwe woonvormen. Wit staat voor 'starten met een nieuwe lei', grijs maakt het huiselijk en gezellig, geel brengt blijheid en optimisme, aubergine drukt durf en dynamiek uit. Natuurlijke vormen, nerven en zachte structuren verhogen de zintuigelijke ervaringen. Ontdek bij Maëstro alles over nieuwe sfeermakers om u gezellig thuis te voelen in het gezelschap van uw geliefden.  

 

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.