Jasno shutters

Met shutters maakt u een kamer indrukwekkend

Ontdek het verbluffende effect van JASNO shutters. In iedere ruimte waar u shutters toepast, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Waarbij u alle vrijheid geniet als het gaat om kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen.

Opmerkelijk tot in het kleinste detail

JASNO shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn JASNO shutters zo opvallend mooi en oersterk!

De medewerkers van B Home living zijn opgeleid door JASNO en kunnen u vakkundig adviseren. In de showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken.

Er zijn drie soorten shutters:

Primewood shutters
Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor onze FSC®-gecertificeerde Primewood shutters van white teak. Kies voor Primewood shutters uit verschillende beits- en lakkleuren  uit de JASNO-collectie. Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is.
Het is mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht.
Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.

Ecowood shutters
Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Doordat we ook dit ‘restproduct’ gebruiken, gaan we nog efficiënter om met het hout. Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf meestgevraagde wittinten uit de JASNO-collectie. Ecowood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm en 89mm lamellen.

Ecowood Plus is een aanvulling op de reguliere Ecowood collectie. Omdat de lamellen gemaakt worden van het lichtere ABS materiaal kunnen de panelen breder worden geleverd. Daarnaast zijn de Ecowood Plus shutters leverbaar in 18 lakkleuren.

De Ecowood shutters zijn uitstekend te combineren in een woonruimte met onze Primewood shutters. Beide typen shutters toepassen in één raamopening is niet aan te bevelen vanwege kleine verschillen in uitvoering

De voordelen van JASNO shutters:

 • Prachtige oplossing bij niet-rechte ramen (o.a. rond, schuin of getoogd).
 • Standaard geleverd met verzonken scharnieren.
 • Vochtbestendig, dus ook toepasbaar in badkamers of wellnessruimten.
 • Leverbaar in 50 lak- en beitskleuren (+ vrijwel alle RAL- en NCS-kleuren).
 • De pengatverbinding en technische zijstijl zorgen voor solide shutters en beperken kromtrekken van het hout.
 • Kwartiersgezaagde lamellen zorgen voor een mooie structuur van het hout en rechte lamellen.
 • Ook geschikt voor draaikiepramen en dakramen.
 • Afgewerkt met krasvaste, UV-bestendige meubellak.
 • Mogelijk om de lamellen met een afstandsbediening te bedienen.
 • Op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen.
 • Eenvoudig te reinigen.
 • Perfect in combinatie met JASNO blinds vanwege de match qua kleuren en lamelbreedtes.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.