Cabinet

Cabinet-maatwerk is een stukje luxe van vroeger, gecombineerd met de nieuwste techniek.

Al meer dan 30 jaar behoort CABINET tot de toonaangevende bedrijven als het gaat om de productie van op maat gemaakte schuifwand- en inbouwkasten in het luxesegment.

Tijdloos, elegant, vrolijk, ontspannen, romantisch, ongecompliceerd, modern en altijd eigen. CABINET- inbouwkastensystemen  kunnen aan alle levensomstandigheden worden aangepast. Inbouwkasten, die in de woonkamer perfect passen bij zowel klassieke designmeubels als bij antiek, in de keuken veel opbergruimte bieden, in de slaapkamer orde scheppen en moeiteloos de verandering van knusse kinderkamer tot coole tienerkamer doormaken. Een CABINET verricht overal kleine en grote wonderen in het creëren van ruimte

Alleen het beste is goed genoeg. Daarom hecht CABINET ook bij het kleinste detail veel waarde aan de hoogste kwaliteit. Dat begint bij de materialen. Veiligheidsglas bij alle glazen deuren is net zo vanzelfsprekend als milieubewust vervaardigd fineer of spaanplaat voor onze interieurs. Een CABINET is geen massaproduct, maar telkens weer een unicaat dat van schuifdeur tot de kleinste legplank voor u op maat wordt gemaakt.

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.