B Home privacy glass

B Home privacy glass biedt dé oplossing voor de behoefte aan mat glas, terwijl het op andere momenten transparant mag zijn. Met één druk op de knop kunt u glas van mat naar transparant laten gaan en vice versa.

Deze methode is uitermate geschikt voor verschillende branches waar privacy een belangrijke rol speelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, medische zorg, hotels of banken. Ook bij de binnenhuisarchitectuur kan  privacy glass voor een schitterend effect zorgen.

B Home privacy glass is bij uitstek geschikt om toegepast te worden in kantoren. Hierbij kunt u denken aan vergader- of spreekkamers, maar ook aan b.v. een afscheidingswand of verwerking in een balie. Naast het op wens kunnen maken van transparant of niet transparant is een privacy glass wand ook zeer geschikt om op te projecteren.

Openbare gebouwen, zoals b.v. hotels en banken worden gekenmerkt door veel bezoekers in één pand, maar ook hier is behoefte aan individuele privacy. Door gebruik te maken van privacy glass kan hierop worden ingespeeld. Op deze wijze is in een ruimte de combinatie mogelijk van het creëeren van privacy en het kunnen waarborgen van transparantie.

Zelfs in de woningbouw kan privacy glass zeer geschikt worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toepassing in uw badkamer of voor een afscheiding van twee ruimtes. U wilt b.v. een hardglazen deur uitgevoerd hebben met privacy glass? Vraag onze interieurspecialisten naar de mogelijkheden!

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.