Armstrong

Armstrong heeft een uitgebreid assortiment aan hardminerale plafondpanelen. Armstrong levert plafonds in een reeks van structuren, verkrijgbaar in diverse afmetingen en randafwerkingen, te monteren op alle soorten ophangsystemen. Mineraalvezel systeemplafonds van Armstrong bieden brandwerendheid en brandgedrag conform de huidige normen.

Armstrong Essentials plafonds leveren goede prestaties op het gebied van akoestiek, brandwerendheid, vochtbestendigheid en duurzaamheid.

Armstrong Design plafondpanelen bieden diverse ontwerpmogelijkheden, van eenvoudige tot geometrische ontwerpen en uitvoeringen in kleur. De meeste van deze producten worden gemonteerd op een 15 of 24 mm zichtbaar ophangsysteem en leveren goede prestaties op het gebied van akoestiek en brandwerendheid.

Daarnaast heeft Armstrong een aantal producten voor specifieke ruimten ontwikkeld om de hoogste prestaties te leveren in zeer veeleisende omstandigheden, zoals akoestiek, hygiëne, vochtbestendigheid, stootbestendigheid of duurzaamheid.


 

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.