Op dit moment werken wij aan een nieuwe, mobielvriendelijke, website. Nog even geduld aub.

De nieuwste trends

Hoogwaardige materialen

Uw interieur is niet zomaar een interieur, maar een stukje maatwerk waarbij uw persoonlijke beleving centraal staat. Ervaar hoe B Home living u kan inspireren tot bouwen op topniveau. Wij informeren u graag over de laatste trends, innovatieve producten en hoogwaardige materialen. Van bewezen klassiekers tot en met modern design bij B Home living beleeft u het allemaal.     

Betaalbare luxe

1500 m2  Pure inspiratie

Over smaak valt niet te twisten. Juist om die reden is het B Home living assortiment zo compleet. Altijd een interieur dat aansluit bij uw wensen. Maak indruk met de keuze voor een luxe stijldeur en creëer een sfeervolle basis uit een ruim programma in plafond, wand en vloer afwerking. Optimaal wooncomfort bereikt u door het gebruik van domotica, praktische en betaalbare automatisering. Ervaar zelf de meerwaarde van B Home living in onze showroom.

 

 

Exclusief tot in detail

Uw interieur komt tot leven

Zorgvuldig gekozen accenten bepalen het eindresultaat. Speel met licht door het gebruik van stijlvolle raamdecoratie en creëer een unieke sfeer met de juiste verlichting. Met een haard van B Home living brengt u de warmte letterlijk in uw interieur. Het comfortabele gevoel van een tapijt, fraaie gordijnen of perfect geplaatste accessoires. Specialist in akoestische oplossingen op maat gemaakt voor u.

 

B Home, altijd het juiste adres.

Nieuws

Gratis Mr Woon inspiratiemagazine

Vraag hier gratis het Mr Woon magazine aan. Een up-to-date inspiratiemagazine vol...

Lees meer...

Weekamp deuren Roermond

Woonhuis te Roermond voorzien van schitterende Weekamp deuren. Staallook met de warmte van...

Lees meer...

Media zoals YouTube worden met de huidige cookie instellingen geblokkeerd.