Weekamp Deuren

Weekamp Deuren B.V, is de toonaangevende producent op het gebied van houten binnen- en buitendeuren.  Met meer dan 30 jaar ervaring en beschikking over zeer geavanceerde apparatuur is Weekamp in staat om voor iedere situatie een hoogwaardige oplossing te bieden. De combinatie van massaproductie en maatwerk in enkele stuks is dan ook een van de belangrijkste kenmerken.

Binnendeuren

Elk huis kenmerkt zich door z’n sfeer. Binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. Stijl en kleur van de binnendeur bepalen het effect. Alle Weekamp deurmodellen zijn leverbaar in verschillende designs, het facet-, het kraal-, het rechtprofiel en het ojiefprofiel. Allen perfect passend bij uw interieur. U kunt zelf kiezen voor de profilering en het paneel.

Buitendeuren

Staat u er eigenlijk wel eens bij stil hoe gezichtsbepalend de deur van een woning is? Ook al lijken in een straat de huizen als twee druppels water op elkaar, elk huis krijgt zijn eigen gezicht met een unieke voordeur.

Deuren zijn dus een belangrijke sfeermaker voor uw woning. Vormgeving en kleur moeten aansluiten bij de uitstraling die u uw woning wilt geven. Weekamp Deuren biedt u daarom een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van klassiek tot modern, van retro tot landelijk. 

In de showroom van B Home living ontdekt u het design, de kwaliteit en meerwaarde van Weekamp Deuren.

Ga terug

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!