Stone Panels

In Zuid Europa en de Verenigde Staten worden natuursteenstrips als wandtoepassing binnen en buiten met grote regelmaat gebruikt. Ook in Nederland zien we nu erg duidelijk dat deze wandafwerking van natuursteen zich niet meer beperkt tot trendy horecagelegenheden of exclusieve winkels.

Het verwerkingsgemak van onze stone panels zorgt er ook voor dat het laatste beetje drempelvrees als sneeuw voor de zon verdwijnt. Om het effect van een natuurstenen muur te bereiken is het niet noodzakelijk een massieve muur op te metselen. Of het nu een binnen- of buitenmuur betreft, een vlakke muur is voldoende om de speciale panelen tegen de muur te verlijmen.

De panelen bestaan uiteraard uit echt natuursteen en ieder paneel is opgebouwd uit verschillende reepjes natuursteen die in een natuurlijk patroon aan elkaar zijn gelijmd. Elk paneel heeft een zogenaamde Z-vorm waardoor er geen zichtbare voegen ontstaan wanneer de panelen tegen elkaar worden bevestigd. Het eindresultaat is verbluffend en oogt als een massieve natuurstenen muur. De verwerking daarentegen vereist geen specialistisch vakmanschap meer. 

Ga terug

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!