Rockfon

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux. Rockfon ontwikkelt innovatieve plafond- en wandoplossingen die bijdragen aan comfortabele woon-, werk- en leefomstandigheden in elk gebouw. Maximaal akoestisch comfort wordt gekoppeld aan moderne ontwerpmogelijkheden, afgestemd op eigentijdse trends en ontwikkelingen. Bovendien verlagen het gemak van installatie en het onderhoudsvriendelijke karakter van Rockfon producten de totale gebouwkosten op langere termijn.

De basis van Rockfon plafond- en wandpanelen is onbrandbare steenwol, waardoor maximale brandveiligheid kan worden gegarandeerd. Rockwool/Rockfon draagt energiebesparing, binnenklimaat en duurzaamheid hoog in het vaandel. B Home living als  verkooporganisatie staat u graag bij in uw juiste keuze.

Rockfon levert oplossingen voor iedere uitdaging:

Een gezond binnenklimaat en goede akoestische omstandigheden dragen bij aan het menselijk welbehagen. Rockfon levert hieraan een gezonde bijdrage. Daarnaast zijn Rockfon steenwolproducten 100% recycleerbaar.

Ga terug

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!