Maars systeemwanden

De grootste systeemwanden fabrikant ter wereld

60 jaar geleden opgericht, elk jaar vanuit een productiefaciliteit van meer dan 40.000 m2 produceren de vakmensen van Maars meer dan 1.000.000 m2 aan systeemwanden. Met deze grootschalige productiefaciliteiten in eigen beheer, in landen over de hele wereld, is Maars een internationaal begrip geworden, de grootste wandenfabrikant ter wereld. Een definitie van kwaliteit, van Amerika tot India.

Maars ontwikkelt hoogwaardige, veelal zeer geavanceerde systeemwanden voor afnemers van uiteenlopende aard. Maars biedt een antwoord op iedere vraag en een oplossing binnen elk budget.
Alle systeemwanden bieden bijna onbeperkte variatie- en combinatiemogelijkheden en zijn daardoor ideale vertrekpunten voor maatwerk oplossingen.

 

Geïntegreerde systeemwand oplossingen in interieurbouw

Licht, lucht, beeld, geluid, kasten, sanitair, sfeervuur, skinning en klimaatunits. Al deze punten zijn onderling uitwisselbaar en zijn op logische wijze geïntegreerd. Dit is waar Maars excelleert met haar high-end verplaatsbare systeemwanden. Maars is gewend om de lat hoog te leggen. Niet voor niets is hun productie, als grootste wanden producent ter wereld, ISO 14001 gecertificeerd. Ook waar het gaat om duurzaam produceren en installeren worden strenge normen gehanteerd.

Ga terug

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!