Jasno

Speel met licht. Laat je huis stralen met JASNO raambekleding. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. De shutters, verticale lamellen, vouwgordijnen en jaloezieën van JASNO maken daarbij het verschil.

Shutters

Ontdek het verbluffende effect van JASNO shutters. In iedere ruimte waar u shutters toepast, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Waarbij u alle vrijheid geniet als het gaat om kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen. JASNO shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn JASNO shutters zo opvallend mooi en oersterk!

Klik hier voor inspiratie van Jasno

Jaloezieën

Met JASNO blinds ofwel jaloezieën creëer je een warme sfeer in iedere ruimte van je huis. Je kunt eindeloos variëren met de verschillende kleurcollecties, lamelbreedten, bedieningskoorden en ladderbanden. Zo bepaal je zelf de uitstraling en kun je de jaloezieën helemaal laten aansluiten bij jouw woonstijl. Perfect in combinatie met JASNO shutters vanwege de match qua kleuren en lamelbreedtes. 

Klik hier voor inspiratie van Jasno

Swings: verticale lamellen

Lamellen mogen weer, althans, JASNO swings wat ons betreft. Met één bedieningsketting brengt u de lamellen om en om in beweging. Dit geeft een mooi 3D effect. Geopend, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen zijn mogelijk. De swings zijn bekroond met meerdere awards voor het onderscheidende design!

JASNO folds, Dutch Design vouwgordijnen

JASNO folds zijn vouwgordijnen, ontworpen door Dutch Design studio Daphna Laurens. Unieke vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger.

De medewerkers van B Home living zijn opgeleid door JASNO en kunnen u vakkundig adviseren over alle JASNO producten. In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen bekijken.

Ga terug

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!