Christian Fischbacher

Al bijna twee eeuwen zijn de stoffen en het fijne linnen van Christian Fischbacher synoniem aan Zwitserse kwaliteit en luxe. Met de prachtige interieurstoffen transformeert u uw huis in een oase van comfort, elegantie en rust.

Sinds 1819 is het wereldwijde hoofdkantoor van Christian Fischbacher gevestigd in St. Gallen, het centrum van de traditionele Zwitserse textielindustrie. De bedrijfsfilosofie kan worden samengevat in vijf woorden: elegantie, luxe, kwaliteit, comfort en innovatie. De ontwerpers van Christian Fischbacher staan binnen de bedrijfstak bekend als zeer innovatief. Zij vormen creatieve teams met uitgebreide ervaring op het gebied van mode, weeftechnieken en stofbedrukking. Ook bezoeken ze beurzen en seminars over de hele wereld om op de hoogte te blijven van de nieuwste internationale trends en ontwikkelingen. Dankzij hun deskundigheid en inzet zie je de stoffen van Christian Fischbacher regelmatig terug in toonaangevende trendboeken.

De Christian Fischbacher collectie biedt u een enorme keuze aan luxe vitrage, gordijnen en meubelstoffen, voornamelijk van zijde, katoen en linnen, maar ook van vlamvertragend Trevira CS.

Ga terug

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!