Berkvens

Toegang tot meer

Een omgeving waarin mensen wonen of werken, ontmoeten of ontspannen, dient met zorg te worden gerealiseerd. Sfeer, uitstraling en comfort zijn van belang. In ieder geval functionaliteit en gemak. Duurzaamheid verdient onze toenemende aandacht. En bovenal ook veiligheid. Voor al deze aspecten is de keuze van binnendeuren en kozijnen in hoge mate bepalend.

Opdrachtgevers en ontwikkelaars. Woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Architecten en aannemers. Wederverkopers en consumenten. Berkvens biedt hun toegang tot meer.

De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van Duurzaam Bouwen. Berkvens investeert fors in verduurzaming van hun producten wat betreft levensduur en milieuvriendelijkheid. Berkvens was de eerste Europese producent met een FCS-gecertificeerde vlakke lakdeur. Ondertussen dragen nagenoeg alle producten het FSC (mixed) label. Met het in eigen huis ontwikkelde, innovatieve materiaal Fitec voldoen veel van de brandwerende deuren aan de FSC-norm. Maar ook binnen het productieproces is duurzaamheid een vanzelfsprekend uitgangspunt.

Ga terug

Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en de nieuwste ontwikkelingen!