Deuren

Binnen- en buitendeuren vormen een essentieel onderdeel van uw in- en exterieur. Stijl en kleur van de deur zijn een belangrijke factor in de uiteindelijke uitstraling van uw woning.

B Home living biedt een breed assortiment deuren in alle denkbare stijlen. Gemaakt van hoogwaardige materialen en vakkundig afgewerkt. Van moderne zelf ontworpen deuren tot de klassieke modellen, met bijpassende kozijnen en een uitgebreide collectie deurbeslag en hang- en sluitwerk.

Ook stalen deuren zijn in ons assortiment te vinden. Een stalen deur geeft een identiteit aan uw woning. Robuust en élégance in elkaar, waardoor ze een verrijking zijn voor verschillende bouwstijlen. Van woningen met een landelijke, klassieke stijl tot aan moderne designwoningen.

Laat u in onze showroom inspireren door diverse collecties, onze interieurspecialisten begeleiden u graag naar de perfecte keuze.

Uw deur vakkundig laten inmeten, afhangen of monteren? Wij regelen graag alles voor u, tot in de kleinste details. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van uw droomdeur!